Voittoon uusi toimitusjohtaja ja lisää asiakasymmärrystä

Mika Vehmersuo aloittaa Mediatoimisto Voiton toimitusjohtajana 2. tammikuuta. Vehmersuo siirtyy tehtävään Evidens Oy:stä, joka tulee osaksi Voittoa helmikuusta 2018 alkaen. Voittoa aiemmin luotsannut Sari Haavisto ryhtyy vetämään Salomaa Yhtiöiden kehityshanketta ja suorittaa samalla DBA-tohtoritutkinnon.

– Voitto on markkinoinnin strateginen kumppani, joka ymmärtää ihmistä ja aikaa. Asiakaskokemus syntyy kaikesta yrityksen tekemisestä ja yrityksen brändi näistä kokemuksista. Evidensin myötä Voitto saa nyt väkevää erikoisosaamista myös asiakkaan jakeluteiden, omien kanavien ja henkilöstön kehittämiseen, toteaa Voiton ja Evidensin hallituksen puheenjohtaja Kalle Laine.

Mika Vehmersuo siirtyy Voiton ruoriin Evidensin toimitusjohtajan paikalta. Tätä ennen hän työskenteli Veikkauksessa, jossa hän oli rakentamassa uuden peliyhtiön brändiä ja sen lanseerausta.

– Sari on luonut Voittoon upean, jatkuvan uudistumisen kulttuurin. On hienoa päästä jatkamaan tätä työtä uuteen vaiheeseen yhdessä voittolaisten kanssa. Muuttuvassa markkinassa asiakkaan koko liiketoiminnasta on tullut media. Tuomme asiakkaalle uusia keinoja hyödyntää tätä mediaa tehokkaasti kasvuun, kiteyttää Mika Vehmersuo.

Mediatoimisto Voittoa luotsannut Sari Haavisto ryhtyy vetämään Salomaa Yhtiöiden kehityshanketta ja suorittaa samalla Aallossa DBA-tohtoritutkinnon. Kolmivuotisessa hankkeessa luodaan yhdessä asiakkaiden kanssa uusia toimintatapoja, palveluja ja liiketoimintamalleja, joilla vauhditetaan kasvua. Yhteistyökumppaneina toimivat mm. Google Suomi ja Aalto University Executive Education.

Lisätietoja:
Kalle Laine, 0400 445 363, kalle.laine@salomaa.fi
Mika Vehmersuo, 040 524 1054, mika.vehmersuo@mediatoimistovoitto.fi

Mediatoimistovoitto.fi
Evidens.fi