SEK osti Super Analyticsin, Super Analytics tulee osaksi Qurua

SEKin analytiikkatoimisto Quru on Euroopan johtavia Google Analytics -partnereita, nyt myös Euroopan vahvimpia Adobe Analytics -osaajia. Kauppa tuo yhteen yli 30 verkkoanalytiikan huippuammattilaista, jotka maksimoivat markkinoinnin tuottoa.

– Saamme samaan tiimiin luovuuden, sisältöjen ja datan parhaat voimat. SEKiä, Qurua ja Super Analyticsia yhdistää palava halu kasvattaa markkinoinnin tehoa datan rikastamalla luovuudella. Yhdessä vauhditamme asiakkaittemme liiketoimintaa uusiin harppauksiin, lupaa SEKin toimitusjohtaja Jaakko Rantala.

Super Analytics on vuonna 2012 perustettu analytiikkatalo, jossa työskentelee 10 Adobe- ja Google Analytics -asiantuntijaa. Toimisto sijaitsee Turussa, josta palvellaan sekä kotimaisia että ulkomaisia asiakkaita. SEKin analytiikkatoimisto Quru on perustettu vuonna 2009.

Yrityskauppa on jatkumoa jo vuonna 2003 käynnistyneelle analytiikkaosaamisen pioneerityölle. Steve Jackson, joka toimii nykyisin Qurun toimitusjohtajana ja Kalle Heinonen, joka vetää nyt Super Analyticsia, perustivat tuolloin Aboavistan, Euroopan ensimmäisen konversio-optimointiin erikoistuneen toimiston.

– Teimme digitaalisen markkinoinnin optimointia jo ennen kuin Euroopassa tiedettiin, mitä konversioaste tarkoittaa. Meillä on todella vankkaa kokemusta siitä, miten Googlen ja Adoben työkaluista saadaan kaikki irti markkinoinnin tehostamisessa. Hallitsemme myös koneoppimisen jatkuvasti kehittyvät mahdollisuudet. Olemme jatkossa Euroopan suurimpia analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin konsultteja, kertoo Qurun Steve Jackson.

Suomen suurimman Google Analytics ja Adobe-tiimin asiantuntijat ohjaavat dataan perustuvalla tiedolla asiakaskokemuksen onnistumista. Läpi koko digitaalisen ostopolun ja yli kansallisten rajojen. Yrityskauppa tuo lisää intoa ja resursseja suomalaisen markkinointiosaamisen kansainväliseen kehittämiseen.

– Aloitimme kansainvälistymisen yli 60 maassa toimivan ICOM-verkoston Suomen-toimistona. Yhdessä SEKin ja Qurun kanssa meillä on nyt kaikki voima viedä suomalaista analytiikka- ja markkinointiosaamista eteenpäin kansainvälisellä tasolla, uskoo Super Analyticsin Kalle Heinonen.

sek.fi
quru.fi
superanalytics.fi

Lisätietoja:
SEK, toimitusjohtaja Jaakko Rantala, 0400 854 443, jaakko.rantala@sek.fi
QURU, toimitusjohtaja Steve Jackson, 050 343 5159, steve.jackson@quru.fi
SUPER ANALYTICS, toimitusjohtaja Kalle Heinonen, 040 0888 973, kalle@superanalytics.fi