Mika Vehmersuo Evidens Oy:n toimitusjohtajaksi

Mika Vehmersuo on nimitetty Salomaa-yhtiöihin kuuluvan Evidens Oy:n toimitusjohtajaksi 29.5.2017 alkaen. Vehmersuo siirtyy tehtävään Veikkauksesta, jossa hän oli rakentamassa uuden peliyhtiön brändiä sekä lanseerauskampanjaa. Hän on työskennellyt myös median puolella tv:ssä sekä mainoselokuvien parissa.

Tiedon hankkimiseen, analysointiin ja hyödyntämiseen erikoistunut Evidens on yritysjohdon luottokumppani. Nimensä mukaisesti Evidens kiteyttää todistusaineistoa päätösten tueksi. Varsinkin silloin, kun halutaan todella ymmärtää asiakaskokemusta ja sen taustalla vaikuttavia tunnevoimia.

Evidensin toimitusjohtajaksi siirtyvä Vehmersuo tietää, millainen ja missä muodossa oleva tieto helpottaa päätöksentekoa. Ennen kuin Fintoton, RAY:n ja Veikkauksen rahapelitoiminnot yhdistettiin vuoden vaihteessa uudeksi rahapeliyhtiöksi, tarvittiin mittava määrä tietoa ja siitä johdettuja strategisia valintoja.

–  Olen aina työssäni halunnut ymmärtää tuotteen tai palvelun loppukäyttäjän ajattelua ja käyttäytymistä. Nopeasti muuttuvassa markkinassa yksi suurimmista haasteista on saada tarvittava ymmärrys asiakasrajapinnasta yrityksen johdolle. Tieto on arvokasta vasta sitten, kun se on kiteytetty niin selkeäksi, että sen perusteella voidaan tehdä liiketoimintaa tukevia päätöksiä, kertoo Evidensin toimitusjohtaja Mika Vehmersuo.

Laaja kokemus markkinoinnista, johtamisesta ja sisällöistä sekä yrittäjätausta vakuuttivat Salomaa Yhtiöiden johdon.

– Mikassa yhdistyy hienosti kyky hahmottaa kokonaisuuksia, oivaltaa olennainen ja kääriä hihat tekemiseen yhdessä hyvien ihmisten kanssa. Näillä ominaisuuksilla saadaan asioita tapahtumaan. Vahva ymmärrys liikkeenjohdon arjesta ja oma kokemus luovalta alalta antavat hyvän pohjan niin asiakkaittemme kuin oman väkemme tukemiseen ja menestyksen rakentamiseen, toteaa Salomaa Yhtiöiden toimitusjohtaja Kalle Laine.

Evidensiä vetänyt Tuija Wikström siirtää vetovastuuta uudelle toimitusjohtajalle kesäkuussa.

– Viimeiset neljä vuotta on ollut hieno kehitysmatka. Koen, että nyt on hyvä hetki sekä Evidensille että itselleni ottaa seuraava askel. Meillä on huippuosaajia ja upeita asiakkaita, joille suurkiitos yhteistyöstä. Mika on juuri oikea ihminen rakentamaan yhdessä heidän kanssaan Evidens 2.0, sanoo uusissa tehtävissä kesäloman jälkeen aloittava Wikström.

Evidens.fi