KSS Energia hakee kasvua Kaski Agencyn tuella

Kouvolan ja Kymenlaakson alueelta kotoisin oleva, mutta sähköä valtakunnallisesti myyvä energiayhtiö KSS Energia Oy ja Kaski Agency aloittavat yhteistyön.

– Kotikentällä haluamme kehittää vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa ja siten lujittaa vahvaa asemaamme. Haemme myös aktiivisesti kasvua muualta Suomesta, kuvailee myyntijohtaja Olli-Pekka Rantala yhtiön tavoitteita.

– Viritämme markkinointiviestintäämme kasvukuntoon. Mitä kauemmas omalta kotikentältämme menemme, sitä tärkeämpi rooli sekä viestityllä identiteetillämme että digitaalisella, automatisoidulla markkinoinnilla on, kertoo viestintäpäällikkö Maria Käki.

Kaski Agency valikoitui KSS Energian markkinointikumppaniksi kilpailutuksen jälkeen.

– Energia-alan toimijoilla on momentum päällä. Ihmiset alkavat olla valmiita tekemään valintoja arvo-ohjautuvasti, kunhan vaihtoehdot tuodaan esiin rehellisesti ja selkeästi. Koska KSS Energialla on tuotannossaan korkea kotimaisuusaste ja uusiutuvilla energiamuodoilla on iso rooli, mahdollisuudet kasvuun ovat todella hyvät. Meille erittäin mieluinen haaste, sanoo Kaski Agencyn suunnittelujohtaja Markus Lehtonen.

KSS Energia Oy on Kouvolan kaupungin omistama energiayhtiö. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli noin 112 me ja se työllisti 117 henkeä.